Nostradamusova predviđanja za 2023; novi skandalozni papa, eksplozija, misija na Mars, kriza

Michel de Notre-Dame, kako ga svi znamo kao Nostradamus, bio je ljekarnik po zanimanju, a objavio je 1555. godine knjigu pod nazivom Les Prophéties (Proročanstva). U svojoj zbirci od 942 pjesnička katrena predvidio je različite buduće događaje koje stručnjaci, ali i mnogi amateri, pronalaze način da protumače u srodne događaje koji se zbivaju u današnje vrijeme. 

Među velikim povijesnim događajima koje je navodno anticipirao Nostradamus su veliki požar koji je opustošio London 1666. godine, koji se dogodio 10 godina nakon objavljivanja knjige i atentat na Henrika IV od Francuske 1610. 

Drugi događaji kao što su atomske bombe koje su Sjedinjene Države bacile na Hirošimu i Nagasaki, atentat na JFK-a, Hitlerov uspon na vlast i Francuska revolucija, također su bili prilično uredno usklađeni s njegovim često nejasnim razmišljanjima.

Nostradamusova predviđanja za 2023.godinu

Među najrelevantnijim predviđanjima za 2023. izdvajaju se sljedeća: 

Ostavka pape Franje: 
tijekom sljedećih nekoliko mjeseci 2023. papa Franjo će napustiti svoju dužnost. Njegovo proročanstvo ukazuje da će njegovo mjesto zauzeti vrlo mračan i opasan čovjek koji će izazvati "skandal". Kao da ih Katoličkoj crkvi već nije dosta! 

Eksplozija nuklearne bombe i klimatske promjene: 
to će uzrokovati veliku depopulaciju u mnogim zemljama, posebno u Europi. “Četrdeset godina duga se neće pojaviti. Četrdeset godina to će se vidjeti svaki dan. Suha će zemlja postati suša i bit će velikih poplava.” 

Misija na Mars: 
u fragmentu katrena svojih proročanstava, on sugerira da će "svjetlost pasti na Mars". Podsjetimo, američki biznismen Elon Musk javno je iu više navrata izjavio kako se nada sletjenju na Mars 2029. godine. A uz NASA-ino ponovno kretanje prema Mjesecu i dalje... 

Velika kriza u Sjedinjenim Državama: 
kaže se da je vidjelica predvidjela nove sukobe u 2023., kao i nestabilnost i socijalno nezadovoljstvo u velikoj zemlji sjevera.

Novi svjetski poredak: 
on govori o ujedinjenju dviju sila, jedne muške i druge ženske. Po njegovim riječima, “njihov savez će biti kratkog vijeka, kao i njegovi dobri učinci”. Očekujte brojne primjere koji to povezuju s vijestima tijekom godine.

Tko je Nostradamus? 

Nostradamus je bio strastveni putnik koji je tijekom brojnih putovanja po Francuskoj kontaktirao s vješticama, iscjeliteljima i gatarama koje su mu prenosile svoje znanje o zvijezdama. Nostradamus je počeo pisati svoje prognoze u obliku katrena, četvero stiha, često rimovanih strofa. Budući da je svaka knjiga sadržavala točno stotinu ovih kombinacija od četiri stiha, nazvao ih je 'stoljećima'. 

Nakon njegove smrti, pa do danas, Nostradamus je uvijek bio zapamćen kao suštinski astronom i proricatelj, a njegova su djela privukla mnoštvo čitatelja u potrazi za navodnim predviđanjima događaja koji su se dogodili godinama kasnije. Njegovo ime nadišlo je stoljećima i nastavlja stvarati misterije i očekivanja pred svakim događajem koji potresa i revolucionira svijet. Očigledno, držeći većinu svojih spisa što je moguće nejasnijim, tumačenja su mnoga.

Povezani članci

Proročanstva 2566166574114523263

Objavi komentar

emo-but-icon

Istaknuto

item