Čovjek otkriva fantomsku figuru na Facebook fotografiji

Čovjek iz New Hampshire-a napravio je šokantno otkriće kada je primijetio duhovnu figuru koja se pojavljuje na Facebook fotografiji svog prijatelja. 

Prije nekoliko tjedana, Daniel Tanner je pregledao online album svog prijatelja kada ga je nešto jezivo privuklo pažnju. U pozadini jedne slike koja prikazuje njegovog prijatelja kako se slika sa svog kućnog ljubimca, vidi se što izgleda kao duh mlade djevojčice koja gleda kroz prozor.

"Moj prijatelj već mjesecima tvrdi da njegov kuća je prokleta", rekao je Tanner na Reddit-u. 

Tanner tvrdi da su u kući u vrijeme fotografije bili samo njegov prijatelj i njezin suprug, koji je napravio sliku. Iako je bilo mnogo skeptika brzo su argumentirali da je fantomska djevojčica jednostavno trik oka, refleksija ili čak pametna prevara, jedini istražitelj koji je donio stručnost na stol bio je veteran analitičar fotografija sa 15 godina iskustva. Nakon što je izvršio temeljitu potragu za dokazima manipulacije, dao je amaterskim istražiteljima izuzetno detaljnu analizu slike. Njegovo službeno mišljenje? Fotografija je stvarna.

"U sažetku, ne mogu pronaći nikakve tragove manipulacije na ovoj fotografiji. Jedina stvar koja bih mogao predložiti je da se radi o vrlo složenom projekcijskom postavu, ali čak i to ne vjerujem jer svjetlost u hodniku je prilično tamna. Očekivao bih da projekcija uzrokuje sjaj na ogledalu, a toga nema. Dakle... mislim da vjerujem da je ovo stvarni duh."

Povezani članci

Natprirodni Fenomeni 5260478019708166212

Objavi komentar

emo-but-icon

Istaknuto

item