EU Babilon - formiranje suvremenog babilonskog carstva

Babilonska kula je poznata u povijesti kao simbol pobune protiv moralnih načela, odnosno protiv Boga. Ono što je poznato za babilonsku kulu jeste to da su je ljudi sagradili kako bi se zaštitili od Boga. Naime, na osnovu geologije i paleontologije znamo da je jedna velika katastrofa pogodila planetu Zemlju, prije negdje oko 4,500 godina, zbog velikog nemorala na planeti Zemlji. Bog je obećao da više nikada neće biti potop na planeti Zemlji, jer ako znate i čitate otkrivenje, tamo Bog kaže da će kamenovat planetu Zemlju i vatrom je zasut (Otkrivenje 8. poglavlje >> Sedam Truba)

Otkrivenje 8,7''I prvi anđeo zatrubi, i postade tuča i oganj, pomiješani s krvlju, i padoše na zemlju, i trećina drveća izgorje, i sva zelena trava izgorje.''
Otkrivenje 8,8''I drugi anđeo zatrubi, i kao velika gora ognjem zapaljena bačena bi u more; i trećina mora postade krv.''
Međutim, u ono vrijeme, pod Nimrodovom (današnja tajna društva i ostale slične organizacije) sotonističkom 'zakonodavstvu', sljedbenici/robovi (kao i mi) nijekali su Njegovu Riječ. Imali su viziju o tome, da u slučaju ako ih Bog prevari, naprave kulu do neba te da se spase i svima pokažu njihov veliki hram.

Otkrivenje nam govori da će se formirat jedan novi Babilon, prije drugog Isusovog dolaska, koji će okupiti sve narode na planeti Zemlji.

Ova simbolika pobune čovjeka protiv Boga, koja se koristila prije nekoliko tisuća godina, prikazuje se i dan danas i to Live da vi to možete vidjeti (EU parlament u Strassbourg-u). Zar je to slučajno? Zar je slučajno da se danas formira jedan novi babilon, kako piše u Bibliji u Otkrivenju?

Suvremeni babilon jeste oko nas, samo treba otvoriti oči. Na plakatu EU koji promovira ujedinjene svih naroda i vjera, stoji ''EUROPA - mogo jezika, jedan glas''. 
U stara vremena postojao je samo jedan jezik. Kada se Bog umiješao u ljudsku povijest, učinio je na jedan natprirodni način to da su svi narodi progovorili različitim jezicima. Na taj način babilonska kula ostala je nedovršena.
Današnji svijet i Europa promoviraju nešto slično, samo tajno.


Povezani članci

Religija 7242549347393489631

Objavi komentar

emo-but-icon

Istaknuto

item